OSM Scoutlijst

(Snel) geld verdienen met Online Soccer Manager (OSM)

Net als bij het echte voetbal, geldt ook voor OSM, dat wanneer jij een goed team wilt hebben geld onmisbaar is. Iedereen wil natuurlijk snel geld verdienen met OSM, maar hoe doen we dat nu eigenlijk?

Wanneer jij in OSM bezit over voldoende geld, dan kun jij natuurlijk de beste spelers scouten, spelers trainen, het stadion tot het maximale upgraden, maar wat dacht je van personeel?

Zo zijn er tal van redenen te bedenken waarom het van belang is voldoende geld te hebben wanneer jij succesvol wilt zijn in Online soccer manager.

Wat je doelstelling ook is, geld is van groot belang! Naast dat geld van belang is, is het nog veel belangrijker hoe jij omgaat met dit geld dat jij verdient in OSM. Voor velen van ons is het snel geld verdienen in OSM al een hele uitdaging, laat staan dat je weet hoe je hier op een verstandige manier mee om kunt gaan.

Om je op weg te helpen hebben we bij OSM scout enkele belangrijke tips voor je op een rijtje gezet. Zo vertellen we je hoe jij snel geld kunt verdienen met OSM, maar nog belangrijker; Hoe je slim kunt omgaan met je geld!

Inhoud

Hoe kan ik geld verdienen met mijn OSM-selectie?

Wanneer je begint, dan is het van belang dat je de keuze maakt voor een bepaalde selectie. Zoals je weet vertegenwoordigd iedere speler een waarde. Deze waarde bepaalt het bedrag waarvoor jij deze speler eventueel zou kunnen verkopen op de OSM-transfermarkt.

Wanneer jij dus kies voor een selectie die bestaat uit veel spelers, dan kun jij logischerwijs ook een stuk meer spelers op de OSM-transferlijst plaatsen. Kies jij voor een selectie met minder spelers, maar wel met spelers die hoger zijn in waarde?

Dat betekent dat jij ondanks dat je minder spelers op de transferlijst kunt zetten, jij wel meer geld kunt verdienen door de hogere waarde van de spelers uit je OSM-selectie. Afhankelijk van je is te bepalen welke kant je op kunt.

Het is dus belangrijk dat jij goed bedenkt welke selectie je gaat kiezen, voordat je gaat nadenken over de opstelling en verschillende OSM-tactieken.

Wil jij de beste tips en trucs om snel geld te kunnen verdienen met je OSM-selectie, dan is de OSM Supergids een echte aanrader! Hierin lees je exact hoe jij snel geld kunt verdienen met je OSM-team.

Leer hoe je miljoenenclubs bouwt

Altijd al willen weten hoe sommige mensen kampioenselftallen met de beste spelers van het spel neerzetten, terwijl jij aan het seizoen met moeite een team van 100 rated hebt? 💵

Er is een methode om geld te verdienen in OSM vanaf dag 1 zodat je kunt bouwen aan jouw eigen PSG of Manchester City.

Geld verdienen door Rente

Wil jij op een relatief gemakkelijke manier snel geld verdienen met OSM? Dan is het geld op de bank zetten de beste optie. Wist jij dat je namelijk dat je na het spelen van iedere wedstrijd rente krijgt over het geld op je bank?

Zorg er dus altijd voor dat wanneer jij een speler wilt verkopen, je dit doet voor dat de wedstrijd begint. Op deze manier kun jij het verdiende geld op de bank zetten om er vervolgend gedurende de wedstrijd rente over te ontvangen.

Zo kun jij wanneer de wedstrijd is gespeeld met het verdiende geld plus rente weer opnieuw de OSM-transfermarkt bestormen.

Wil jij het optimale rendement uit je rente op de bank halen? Bekijk dan de OSM Supergids, hierin staan alle tips en tricks om (snel) geld te kunnen verdienen met OSM!

Slim omgaan met sponsor contracten

Wanneer je met de competitie begint, dan heb je de keuze uit een 4-tal sponsors. Ieder stadion heeft de mogelijkheid om te kunnen laten adverteren door 4 verschillende sponsoren. Je krijgt van iedere sponsor een bepaald bedrag per wedstrijd die thuis wordt gespeeld.

Doordat jij vooraf een sponsorcontract hebt afgesloten krijg jij van ieder afzonderlijke sponsor een bepaald/vast bedrag. Sponsorcontracten kunnen worden afgesloten gedurende de periode van 1 tot 8 weken.

Let hierbij wel goed op, dat wanneer jij in ranking gaat stijgen (wat met de OSM Supergids gegarandeerd gebeurt) zullen de sponsoren meer gaan betalen. Pas daarom goed op, dat wanneer jij begint aan het seizoen je geen contracten afsluiten voor een periode van 8 weken.

De kans dat jij namelijk veel meer geld uit je sponsoring kunt halen wanneer er enkele wedstrijden zijn gespeeld, is met de OSM Supergids erg aannemelijk!

Haal het optimale uit je sponsorcontracten en bestorm de ranglijsten zodat jij nog meer geld kunt verdienen! Wil jij weten hoe? Gebruik dan de OSM Supergids, hierin vind je alle informatie die jij nodig hebt om een succesvolle manager te worden.

De beste manier om snel geld te verdienen in OSM

Iedereen wil snel geld verdien, ook in OSM zijn er verschillende mogelijkheden hoe jij snel geld kunt verdienen. Wat belangrijk is, is dat wanneer jij begint, je al je overbodige spelers verkoopt. Op deze manier heb jij een startkapitaal om mee te handelen.

Zorg er daarnaast voor dat je voor iedere wedstrijd je geld op de bank hebt staan, om hier op deze manier na de wedstrijd rente over te ontvangen. Daarna kun jij weer rustig verder handelen op de transfermarkt.

We hopen je met deze tips een eindje op weg te hebben geholpen, maar we kunnen ons voorstellen dat jij exact zou willen weten hoe je nu succesvol kunt handelen op de OSM-transfermarkt en hoe jij snel geld kunt verdienen en een sterke selectie kunt samenstellen.

In onze OSM Supergids vertellen wij je van A tot Z allerlei verschillende manier hoe jij snel geld kunt verdienen met OSM en zo het allerbeste team van de competitie kunt samenstellen. Op deze manier zul jij vriend en vijand verbazen en je doelstellingen met gemak behalen! Wacht dus niet langer en begin vandaag met jouw eerste stap naar een succesvolle Online Soccer Manager speler!

Vlieg omhoog in de ranglijsten!

(37 beoordelingen)
5/5

14,99 
3,99 (alleen vandaag)

Een complete gids vol tactieken, tips en tricks om kampioen te worden met elk mogelijk team in de competitie!

Na het lezen en toepassen van wat je uit dit eBook haalt weet je alles wat een succesvolle OSM speler weet en gebruikt in het spel!

Vandaag al 32x verkocht!