OSM Scoutlijst

De beste OSM Tactiek van Nederland

Jij wilt natuurlijk de allerbeste OSM speler worden. Wanneer jij tot de top van de OSM spelers wilt behoren, dan is het van enorm belang dat jij iedere wedstrijd weer kiest voor de juiste OSM tactiek. Door de combinatie van je formatie, tactiek en speelstijl word ook jij een onbetwiste pro!

Zoals je weet zijn er binnen OSM veel verschillende formaties en ook tactieken beschikbaar. Om je een eindje op weg te helpen geven wij je hier enkele tips en leggen we uit welke OSM tactiek het beste past bij welke speelstijl of tegenstander. Door het juist toepassen van de verschillende OSM tactieken in verschillende wedstrijden word jij een echte topper!

Inhoud

De Beste OSM tactiek

Velen van ons, waaronder ook ikzelf voordat ik begon stellen zichzelf die ene prangende vraag; ‘Wat is de beste OSM tactiek?’ Dat snappen we natuurlijk heel goed, want hoe fijn is het dat jij iedere wedstrijd kunt spelen met dezelfde tactiek en deze ook nog eens week in week uit weet te winnen?

Helaas werkt het niet zo en is het belangrijk je tegenstander goed te analyseren om te bepalen welke OSM tactiek of OSM tactieken jij hier het beste op kunt toepassen om je tegenstander te kunnen verslaan!

OSM tactiek voor een actieve en passieve speler

Om te beginnen welke OSM tactiek nu het beste past bij jou speelstijl, is het belangrijk dat we de verschillede type spelers onderverdelen in een 2-tal categorieen. Zo zijn er actieve spelers, deze spelers willen iedere dag hun OSM tactiek aanpassen gericht op de tegenstander.

De andere categorie OSM spelers, die zijn wat midner actief en zullen niet dagelijk hun tactiek willen aanpassen, maar enkel voor een belangrijke wedstrijd.

OSM tactiek voor een actieve speler

Wat van belang is in het kiezen van de juiste OSM tactiek is het inschakelen van een data-analist. Door het inschakelen van een data-analist kom jij namelijk achter de tactiek en ook opstelling van je tegenstander.

Het is daarom belangrijk, wanneer jij een succesvolle OSM speler wilt worden dagelijks te kijken naar de tactiek van je tegenstander. Op deze manier weet jij exact hoe jou tegenstander gaat spelen en kun jij hier de juiste OSM tactieken tegenover zetten.

OSM tactieken voor een minder actieve speler

Ben jij een wat minder actieve speler, ook dan kun jij met het kiezen van de juist OSM tactiek je doelstelling halen! Hoe je dit het beste kunt doen, dat leggen we je hier verder uit. Door het volgen van de verschillende stappen, zal jij vriend en vijand verbazen doordat jij keer op keer weet te kiezen voor de juiste tactiek, kun jij zelfs met een laagvlieger kampioen worden!

Hoe kies ik de juiste OSM tactiek?

Wanneer jij begint met het kiezen van de juiste tactiek voor jou team, dan is het belangrijk te weten dat je moet beginnen met het kiezen van de formatie. Doordat jij kiest voor de juiste formatie kun jij namelijk de beste spelers in het veld zetten en zo je tegenstander verslaan.

Het is daarnaast van groot belang te weten dat je niet alleen je formatie moet aanpassen op de tactiek van je tegenstander, maar ook op de spelers die jij tot je beschikking hebt. Wanneer jij namelijk de beschikking hebt over ‘slechts’ 2 goede verdedigers, dan ga jij geen 433 spelen. Door de juiste afstemming en het kiezen van de daarbij juist OSM tactiek zorgt er voor dat jouw team optimaal presteert.

Welke formatie is voor mijn team het best?

Ieder team heeft zijn eigen kwaliteiten. Het hangt daarom helemaal af van je selectie, tegenstander en ook je doelstelling. Door deze combinatie bepaal jij de juiste tactiek en zal jij iedere doelstelling weten te behalen!

Wanneer jij kiest voor een team met een hoge doelstelling, dan betekend dit ook vaak dat dit een relatief sterk team is. Op het moment dat jij de luxe hebt om te beschikken over de beste OSM spelers, dan is het ook verstandig aanvallender te gaan spelen. Hierop pas jij dan dus ook je OSM tactiek aan. Wanneer jij over een wat mindere selectie beschikt, dan is het verstandig te kiezen voor een wat verdedigender OSM tactiek.

Waar moet je op letten?

Wanneer jij wilt weten welke tactieken binnen OSM voor jouw team het best geschikt zijn, dan is het zaak op enkele verschillen facetten te letten. We hebben deze alvast voor je op een rijtje gezet:

 • Kwaliteit van de tegenstander
 • Kwaliteit van je eigen selectie
 • Opstelling/formatie van je tegenstander
 • Tactiek van je tegenstander

 

Op deze manier kun jij door bovenstaande zaken tegen elkaar af te strepen kiezen voor de juiste OSM tactiek op je tegenstander iedere wedstrijd te verslaan!

Osm tactiek opstelling

Tactieken voor de actieve speler

Wanneer jij de tijd en ook ruimte hebt om dagelijks aan je team te sleutelen, dan kun jij met het kiezen van de juiste tactieken een echte pro worden. We hebben daarom de verschillende OSM tactieken die het beste passen bij een actieve speler voor je verzameld.

Zo kun jij dagelijks de tactiek aanpassen op die van je tegenstander. Vergaat natuurlijk niet je data-analist. Helaas zien we nog te vaak dat mensen de data-analist binnen OSM niet gebruiken en kiezen hier liever iemand anders voor.

Toch is dit één en zo niet DE meest onderschatte optie binnen OSM. Je kunt namelijk met de data-analist letter te weten komen welke OSM tactiek je tegenstander gebruikt en ook welke formatie  en opstelling ze gaan spelen. Zo weet jij dus exact de beste OSM tactiek hier tegenover te stellen om je tegenstander te kunnen verslaan.

Hier vertellen we je hoe jij je kunt wapenen tegen de meest gebruikte tactieken. Wil jij de ultieme OSM pro worden? Dan mag jij onze te gekke OSM Supergids echt niet missen! In deze gids vertellen je voor allerlei verschillende doelstellingen exact hoe jij hier de beste OSM tactiek tegenover kunt zetten en vertellen we je ook wat nu daadwerkelijk de beste OSM tactiek is.

Kortom, bekijk hem snel want alleen nu kun je hem voor slecht € 3,99 i.p.v. € 14,99 aanschaffen. Laten we eerlijk zijn, dat laat je toch niet aan je neus voorbijgaan? Je vrienden zullen verbaasd zijn hoe jij zelfs met de minste teams de top 3 weet te bereiken en zelf kampioen weet te worden!

e-book-cover-mockup-template-over-transparent-background-a9862
€14,99
€3,99
Een complete gids vol tactieken, tips en tricks om kampioen te worden met elk mogelijk team in de competitie!
Na het lezen en toepassen van wat je uit dit e-book haalt weet je alles wat een succesvolle OSM speler weet en gebruikt in het spel!
Je profiteert nog 👇
Uren
Minuten
Seconden
van de eenmalige aanbieding!
vandaag al 32x verkocht

OSM tactiek tegen 433A

Wanneer jou tegenstander denk jou te kunnen verslaan met de 433A tactiek, dan ben jij hem met deze tips net even een stapje voor! Doordat jij gebruik hebt gemaakt van de data-analist weet jij namelijk exact hoe jij je het beste kunt wapenen en heb jij de beste OSM tactiek tegen 433A

Om te bepalen welke tactiek tegen 433A het beste werkt hebben we hem opgedeeld in 3 verschillende onder tactieken om 433A te kunnen bespelen. 

 • Jouw team is beter dan dat van de tegenstander.
 • Jullie teams zijn gelijkwaardig aan elkaar
 • Het team van de tegenstander is beter dan die van jou!

 

Voor deze 3 verschillende mogelijkheden hebben wij DE ultieme OSM tactieken ontwikkeld zodat jij de tactiek tegen 433A hebt en je geen wedstrijd meer zult verliezen!

Lees hier de complete uitleg per speelstijl!

OSM tactiek tegen 433B

433B kan soms een best lastig bespeelbaar zijn. Toch zijn er verschillende mogelijkheden om een tactiek tegen 433B op het veld te zetten. Op het eerste oog denk je misschien dat de tactiek tegen 433A ook gebruikt kan worden als tactiek tegen 433B, maar dat is absoluut niet het geval. Waar je bijvoorbeeld bij 433A kiest voor een lange bal, kies je bij een tactiek tegen 433B in een soortgelijke situatie voor aanval over de vleugels. Kortom, deze tactieken verschillen dus wel degelijk van elkaar!

Ook hiervoor geldt, dat het bepalen van de juiste tactiek tegen 433B afhangt van een 3-tal smaken:

 • Jouw team is beter dan dat van de tegenstander.
 • Jullie teams zijn gelijkwaardig aan elkaar
 • Het team van de tegenstander is beter dan die van jou!

 

Zo zie je dat het niet alleen afhangt van de opstelling van de tegenstander, maar ook of je tegenstander beter, minder of gelijkwaardig aan je is. Door dit goed te onderzoeken kun jij kiezen voor de beste tactiek tegen 433B

Wil jij de complete uitleg van deze speelstijl? Bekijk dan onze volledige uitleg hier!

OSM tactiek tegen 451

De juiste tactiek tegen 451. 451 is natuurlijk een ontzettend verdedigende tactiek, maar welke tactiek zet je nu tegenover 451? de tactiek 451 is ten opzichte van de tactieken 433 A & B compleet verschillend. Wat deze tactiek doet afwijken van de tactiek tegen 433A & 433B is dat de tactiek tegen 451 twee opties kent. 

 • Jouw team is beter dan dat van de tegenstander.
 • Het team van de tegenstander is beter dan dat van jou. 

 

Nu denk je, hoe kan het dat er voor de tactiek tegen 451 maar 2 varianten zijn? Dit komt doordat de kans dat jullie gelijkwaardig zijn minder dan 2% is. Vandaar dat we voor de OSM tactiek tegen 451 hebben gekozen voor deze 2 varianten. 

Wil jij precies weten hoe jij de beste OSM tactiek tegen 451 op het veld kunt zetten? Lees dan snel verder!

Tactiek voor de minder actieve spelers

Uiteraard heeft niet iedereen de tijd en ruimte om dagelijks zijn of haar tactiek in OSM aan te passen. Daarom hebben we speciaal voor deze mensen ook de beste tips verzameld zodat ook wanneer je iets minder actief bent je doelstellingen kunt behalen.

Het is natuurlijk geen geheim dat, wanneer jij dagelijks je tactiek en formatie kunt aanpassen aan je tegenstander je de grootste kans hebt op succes. Toch heeft niet iedereen deze tijd. Om ook deze mensen te helpen hebben we bepaalde tactieken en formaties ontwikkeld dat ook deze mensen met de juiste tactiek hun doelstellingen binnen OSM kunnen behalen!


Om je een eindje op weg te helpen, hebben we een 3-tal van deze OSM tactieken voor de iets minder actieve speler voor je in het kort uitgelegd. Om het optimale resultaat te behalen, is het advies gebruik te maken van de OSM Supergids. Deze gids staat vol met tips en trucs zodat jij de beste OSM tactiek kunt toepassen en ook wanneer je minder actief ben je doelstellingen kunt behalen!

Je bent een van de eersten! ☀️

We zijn nog niet heel lang live met deze eBook dus je bent een early bird! En we bieden hem voorlopig voor een actieprijs aan om de komst van de zomer te vieren!

Binnenkort gaan we weer terug naar de normale prijs van €14,99 dus maak nu gebruik van onze actieprijs van slechts €3,99! ⏳

e-book-cover-mockup-template-over-transparent-background-a9862
€14,99
€3,99
Een complete gids vol tactieken, tips en tricks om kampioen te worden met elk mogelijk team in de competitie!
Na het lezen en toepassen van wat je uit dit e-book haalt weet je alles wat een succesvolle OSM speler weet en gebruikt in het spel!
Je profiteert nog 👇
Uren
Minuten
Seconden
van de eenmalige aanbieding!
vandaag al 32x verkocht