OSM Scoutlijst

OSM Tactiek doelstelling 1

Heb jij doelstelling 1? Dan wil jij vast weten wat nu de allerbeste OSM tactiek is waarmee jij doelstelling 1 kunt halen. Om ook mensen die wat minder actief zijn op OSM de kans geven om goede resultaten te halen! Eén van de favoriete OSM tactieken voor doelstelling 1 die wij aanbevelen is de tactiek 433A. Door deze tactiek te gebruiken speel je over de vleugels, de aanvallers wordt getracht voorin te blijven, de middenvelders laat je in positie ende verdedigers blijven achterin. 

  • Opstelling: 433A
  • Speelstijl: Over de vleugels
  • Tactiek per linie: Aanvallers blijven voorin, Middenvelders blijven in positie en de verdedigers laat je achterin!
  • Dekking: Zonedekking
  • Buitenspelval: Nee

Behaal doelstelling 1

Met deze tactiek is ook wanneer jij wat minder actief bent de kans groot dat jij doelstelling 1 succesvol weet te behalen. Toch blijft het onze voorkeur houden om iedere wedstrijd waar nodig de tactiek aan te passen op de tactiek van de tegenstander. Hiervoor is de data-analist een ontzettend belangrijke, vaak onderschatte optie binnen OSM.

Door dagelijks je tactiek af te stemmen op je tegenstander is de kans een stuk groter dat jij doelstelling 1 weet te behalen. Wanneer je toch iets minder actief ben, bijvoorbeeld door een vakantie of gewoon doordat je minder tijd hebt, dan is deze bovenstaande tactiek voor doelstelling 1 de perfecte (tijdelijke) oplossing.

Toch is deze tactiek voor doelstelling 1 geen garantie op succes! We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken, maar wanneer jij echt succesvol wilt zijn in OSM is het belangrijk je tactiek dagelijks aan te passen op die van de tegenstander. Hoe mee en vaker je speelt, hoe meer jij uit het spel kunt halen. Wanneer jij je tactiek dagelijks aanpast op de tegenstander, dan zal je hier ook daadwerkelijk voor worden beloond door verbluffende resultaten

Doordat het aanpassen van je tactiek één van de allerbelangrijkste factoren is die bepalen of jij succesvol bent is het dus niet zo dat jij ditzelfde succes haalt met de bovengenoemde tactiek voor doelstelling 1. Zorg er dus voor dat jij exact weet in welke opstelling en welke formatie jou tegenstander speelt, want alleen dan kun jij met het toepassen van de juiste tactiek iedereen verslaan!

Wil jij nu net als al die andere toppers ook een echte OSM pro worden? En niet alleen de beste tactiek voor doelstelling 1 samenstellen, maar ook tactieken tegen alle andere speelstijlen en systemen? Dan is de OSM Supergids echt iets voor jou! Hier wordt exact beschreven hoe jij tegen iedere tactiek de beste opstelling kunt gebruiken en ook wat de beste keuzes zijn voor Pressie, Stijl & Tempo!

Deze te gekke gids is samengesteld met verschillende hoog geklasseerde OSM spelers. Deze spelers hebben de verschillende tactieken tegen 433A, 433B & 451 tot in perfectie uitgewerkt. Zo kun jij zelfs met een laagvlieger de top bereiken. Naast dat deze te gekke gids tactieken tegen 433A en allerlei andere tactieken bevat, leer je in deze gids ook:

  • Pressie leren zetten tegen de juiste tegenstanders
  • Aanpassen aan scheidsrechters en uitleg kleurcodes
  • Geld verdienen in OSM: De methode om rijk te worden!
  • Nationaliteit en rugnummers bonus
  • Omgaan met trainingskampen en besloten trainingen

Kortom, met deze gids verbaas jij vriend en vijand en behaal jij de allerbeste resultaten en kun jij iedereen verslaan! LET OP! Omdat wij deze te gekke gids pas hebben gelanceerd, hebben we een tijdelijke introductiekorting. Dus wil jij direct de beste tactiek tegen 433A op de mat leggen, wacht dan niet te lang en schaf deze gids vandaag nog aan voor slechts € 3,99. 

e-book-cover-mockup-template-over-transparent-background-a9862
€14,99
€3,99
Een complete gids vol tactieken, tips en tricks om kampioen te worden met elk mogelijk team in de competitie!
Na het lezen en toepassen van wat je uit dit e-book haalt weet je alles wat een succesvolle OSM speler weet en gebruikt in het spel!
Je profiteert nog 👇
Uren
Minuten
Seconden
van de eenmalige aanbieding!
vandaag al 32x verkocht