OSM Scoutlijst

OSM Tactiek doelstelling 16

Wil jij succesvol doelstelling 16 behalen, dan hebben wij voor jou de perfecte opstelling om succesvol te zijn. Ben jij wat minder actief, dan kun je ook door het gebruik van deze tactiek doelstelling 16 behalen. De beste tactiek om doelstelling 16 te behalen is; 5311, aanvallers voorin, middenvelders blijven kort voor de verdediging en de verdedigers blijven achterin.

  • Opstelling: 5311
  • Speelstijl: Op de counter
  • Tactiek per linie: Aanvallers blijven voorin, middenvelders kort voor de verdediging en de verdedigers achterin!
  • Dekking: Zonedekking
  • Buitenspelval: Nee

Behaal doelstelling 16

Is het jouw taak als manager van je team om doelstelling 16 te behalen en ben je opzoek naar de beste OSM tactiek voor doelstelling 16? Dan vind je op deze pagina de speciaal voor jou beste samengestelde tactiek om ook wanneer jij iets minder actief bent deze doelstelling 16 te kunnen behalen. Vaak zien we dat doelstelling 16 door velen wordt gezien als ‘makkelijk’. In bepaalde gevallen is dit ook daadwerkelijk het geval, toch zijn er tal van voorbeelden dat ook het behalen van doelstelling 16 voor velen en enorme uitdaging is!

Dit heeft namelijk te maken met je tegenstanders. Vaak heeft een team met doelstelling 16 wat minder mogelijkheden, dat betekend; mindere spelers en een kleiner budget. Dat betekend dat je tegenstander in veel gevallen een voorsprong op je heeft. Doordat het budget van je tegenstander hoger is, maar ook het spelersmateriaal vaak beter is. Om de kans op succes voor deze doelstelling 16 zo groot mogelijk te maken, hebben wij een speciale tactiek ontwikkeld zodat jij ook met een laagvlieger tot verbluffende resultaten kunt komen!

Om het optimale resultaat te behalen is deze tactiek voor doelstelling 16 één van de populaire keuzes. Toch is het geen garantie op succes. Wanneer jij gegarandeerd succes wilt behalen, dan is het van belang je tactiek dagelijks aan te passen op die van je tegenstander. Door de inzet van de data-analist weet jij exact hoe je tegenstander gaat spelen. Door hier dagelijks de beste tactiek tegenover te zetten word jij een echte pro!

Wil jij nu net als al die andere toppers ook een echte OSM pro worden? En niet alleen de beste tactiek voor doelstelling 16 samenstellen, maar ook tactieken tegen alle andere speelstijlen en systemen? Dan is de OSM Supergids echt iets voor jou! Hier wordt exact beschreven hoe jij tegen iedere tactiek de beste opstelling kunt gebruiken en ook wat de beste keuzes zijn voor Pressie, Stijl & Tempo!

Deze te gekke gids is samengesteld met verschillende hoog geklasseerde OSM spelers. Deze spelers hebben de verschillende tactieken tegen 433A, 433B & 451 tot in perfectie uitgewerkt. Zo kun jij zelfs met een laagvlieger de top bereiken. Naast dat deze te gekke gids tactieken tegen 433A en allerlei andere tactieken bevat, leer je in deze gids ook:

  • Pressie leren zetten tegen de juiste tegenstanders
  • Aanpassen aan scheidsrechters en uitleg kleurcodes
  • Geld verdienen in OSM: De methode om rijk te worden!
  • Nationaliteit en rugnummers bonus
  • Omgaan met trainingskampen en besloten trainingen

Kortom, met deze gids verbaas jij vriend en vijand en behaal jij de allerbeste resultaten en kun jij iedereen verslaan! LET OP! Omdat wij deze te gekke gids pas hebben gelanceerd, hebben we een tijdelijke introductiekorting. Dus wil jij direct de beste tactiek tegen 433A op de mat leggen, wacht dan niet te lang en schaf deze gids vandaag nog aan voor slechts € 3,99. 

Vlieg omhoog in de ranglijsten!

(37 beoordelingen)
5/5

14,99 
3,99 (alleen vandaag)

Een complete gids vol tactieken, tips en tricks om kampioen te worden met elk mogelijk team in de competitie!

Na het lezen en toepassen van wat je uit dit eBook haalt weet je alles wat een succesvolle OSM speler weet en gebruikt in het spel!

Vandaag al 19x verkocht!