OSM Scoutlijst

OSM Tactiek doelstelling 4

Heb jij doelstelling 4 ? Dan wil jij vast weten wat nu de allerbeste OSM tactiek is waarmee jij doelstelling 4 kunt halen. Om ook mensen die wat minder actief zijn op OSM de kans geven om goede resultaten te halen! Eén van de favoriete OSM tactieken voor doelstelling 4 die wij aanbevelen is de tactiek 433B. Door deze tactiek te gebruiken speel je over de vleugels, de aanvallers ondersteunen de middenvelders, de middenvelders kort voor de verdediging en de verdedigers blijven achterin. 

  • Opstelling: 433B
  • Speelstijl: Over de vleugels
  • Tactiek per linie: Aanvallers ondersteunen de middenvelders, Middenvelders kort voor de verdediging en de verdedigers blijven achterin!
  • Dekking: Zonedekking
  • Buitenspelval: Nee

Behaal doelstelling 4

Ben jij wat minder actief en heb jij niet de mogelijkheid om je tactiek iedere dag aan te passen aan je tegenstander, dan is deze tactiek voor doelstelling 4 de oplossing! Met deze tactiek kun jij namelijk ook wanneer jij minder actief bent doelstelling 4 halen. Wel blijft het voorkeur houden om je tactiek dagelijks aan te passen, door de inzet van de data-analist weet jij namelijk exact welke tactiek en opstelling je tegenstander gaat gebruiken. Op deze manier weet jij exact welke tactiek jij hier tegenover moet stellen om tot een succesvol resultaat te komen.

Door het dagelijks afstemmen van je tactiek is de kans op het behalen van je doelstelling 4 natuurlijk een stuk groter! De hieronder door ons speciaal geselecteerde tactiek voor doelstelling 4 geeft de meeste kans op succes, maar let wel op! Deze tactiek voor doelstelling 4 geeft geen garantie op succes. Hiervoor adviseren we je tactiek dagelijks aan te passen op je tegenstander

Wil jij nu net als al die andere toppers ook een echte OSM pro worden? En niet alleen de beste tactiek voor doelstelling 4 samenstellen, maar ook tactieken tegen alle andere speelstijlen en systemen? Dan is de OSM Supergids echt iets voor jou! Hier wordt exact beschreven hoe jij tegen iedere tactiek de beste opstelling kunt gebruiken en ook wat de beste keuzes zijn voor Pressie, Stijl & Tempo!

Deze te gekke gids is samengesteld met verschillende hoog geklasseerde OSM spelers. Deze spelers hebben de verschillende tactieken tegen 433A, 433B & 451 tot in perfectie uitgewerkt. Zo kun jij zelfs met een laagvlieger de top bereiken. Naast dat deze te gekke gids tactieken tegen 433A en allerlei andere tactieken bevat, leer je in deze gids ook:

  • Pressie leren zetten tegen de juiste tegenstanders
  • Aanpassen aan scheidsrechters en uitleg kleurcodes
  • Geld verdienen in OSM: De methode om rijk te worden!
  • Nationaliteit en rugnummers bonus
  • Omgaan met trainingskampen en besloten trainingen

Kortom, met deze gids verbaas jij vriend en vijand en behaal jij de allerbeste resultaten en kun jij iedereen verslaan! LET OP! Omdat wij deze te gekke gids pas hebben gelanceerd, hebben we een tijdelijke introductiekorting. Dus wil jij direct de beste tactiek tegen 433A op de mat leggen, wacht dan niet te lang en schaf deze gids vandaag nog aan voor slechts € 3,99. 

Vlieg omhoog in de ranglijsten!

(37 beoordelingen)
5/5

14,99 
3,99 (alleen vandaag)

Een complete gids vol tactieken, tips en tricks om kampioen te worden met elk mogelijk team in de competitie!

Na het lezen en toepassen van wat je uit dit eBook haalt weet je alles wat een succesvolle OSM speler weet en gebruikt in het spel!

Vandaag al 19x verkocht!