OSM Scoutlijst

OSM Tactiek tegen 451

Ben jij opzoek naar de beste tactiek tegen 451? Dan hoef je niet langer te zoeken! Wij hebben namelijk de beste OSM tactiek tegen 451 voor je. Heeft je aankomende tegenstander een beter team, dan het team dat jij op dit moment hebt? Geen enkel probleem! Door het gebruiken van deze OSM tactiek tegen 451, kun jij zelfs een team dat beter is dan die van jou verslaan.

Door het gebruik van de data-analist weet jij inmiddels exact welke opstelling en welke formatie je tegenstander gaat gebruiken in de volgende wedstrijd. Wanneer jij door het gebruik van je data-analist weet welke opstelling en formatie je tegenstander gaat gebruiken, weet jij precies welke tactiek jij tegen in dit geval 451 moet gebruiken. Dus wanneer jouw tegenstander ervoor kiest om 451 te gebruiken, dan hebben wij voor jou de beste tactiek tegen 451 voor je samengesteld! 

Om te kunnen bepalen welke OSM tactiek tegen 451 jij gaat gebruiken is het belangrijk te bepalen of het team waar jij het tegenop neemt; beter is dan het team van jou, slechter is dan je eigen team of zijn jullie gelijkwaardig? Want bij iedere situatie hoort een andere tactiek tegen 451.

Is jouw team beter dan het team van de tegenstander:

 • Opstelling: 451
 • Speelstijl: Schieten van afstand
 • Tactiek per linie: Aanvallers blijven voorin, kort voor de verdediging en de verdedigers blijven achterin.
 • Dekking: Zonedekking
 • Buitenspelval: Nee

Is het team slechter dan dat van de tegenstander:

 • Opstelling: 451
 • Speelstijl: Schieten van afstand
 • Tactiek per linie: Aanvallers voorin blijven, middenvelders kort voor de verdediging en de verdedigers achterin blijven!
 • Dekking: Zonedekking
 • Buitenspelval: Nee

De juiste tactiek tegen 451 kan natuurlijk een enorme uitdaging zijn, door het verdedigende spel ben je geneigd te gaan aanvallen! Toch is dit niet – zoals je kunt zien – beste OSM tactiek tegen 451. Het is belangrijk om je geduld te bewaren en op de juiste manier de tegenstander te bespelen. Is jouw team beter, dan kun je ervoor kiezen iets aanvallender te gaan spelen.

Daarnaast is het ook van belang goed te kijken naar de scheidsrechter en de hoogte van de pressie. Deze twee dingen zijn namelijk van enorm belang als het aankomt op gele of zelfs rode kaarten! Jij wilt je beste speler toch ook geen weken missen door een stomme overtreding? 

Door de bovenstaande tactiek tegen 451 toe te passen maak jij een goede kans je tegenstander te verslaan! Toch zijn er een aantal andere zaken waar jij rekening mee moet houden met het kiezen van de juiste OSM tactiek tegen 451. Hierbij moet je denken aan; de juiste verhouding Pressie, stijl & tempo op elkaar afstemmen. Wil jij de absolute OSM professional worden, dan is onze OSM Supergids een echte aanrader! Hierin vind jij niet alleen de beste tactiek tegen 451, maar ook de volgende belangrijke zaken;

 • Pressie leren zetten tegen de juiste tegenstanders
 • Aanpassen aan scheidsrechters en uitleg kleurcodes
 • Geld verdienen in OSM: De methode om rijk te worden!
 • Nationaliteit en rugnummers bonus
 • Omgaan met trainingskampen en besloten trainingen

Wil jij meer dan alleen de beste tactiek tegen 451, dan mag deze OSM supergids niet ontbreken. Door de tips uit deze gids toe te passen zal jij vriend en vijand verbazen en zelfs de allergrootsten kunnen verslaan. 

e-book-cover-mockup-template-over-transparent-background-a9862
€14,99
€3,99
Een complete gids vol tactieken, tips en tricks om kampioen te worden met elk mogelijk team in de competitie!
Na het lezen en toepassen van wat je uit dit e-book haalt weet je alles wat een succesvolle OSM speler weet en gebruikt in het spel!
Je profiteert nog 👇
Uren
Minuten
Seconden
van de eenmalige aanbieding!
vandaag al 32x verkocht